HJK- IFK 1-2 uppdaterat i Agent 2019

Nu är agentspelet uppdaterat efter den härliga segern med 2-1 efter förlängning borta mot HJK igår.

Bert Wåges lag "Wåges A" är fortfarande i ledningen inför slutspurten för Rikard Andersson och som ny trea finns Bosse Eriksson, se hela ställningen här http://agent.alandstidningen.ax/aktuell_stallning

I Företagstävlingen är toppen oförändrad, Wåges leder före Mariehamns Taxi och Godbygg http://agent.alandstidningen.ax/foretagstavlingen

Vi vill också göra ett förtydligande angående reglerna för hur länge en spelare behöver vara på planen för att få marhällor:

Reglerna kring spelet är gamla och gjorda före play-off systemet togs i bruk. Det räcker att man spelar 30 minuter eller mer av matchen, inklusive eventuell förlängning,  för att få marhällor.

Således fick Gustaf Backaliden 3 marhällor och Hampus Lönn 2 marhällor i söndagens match men de föll bort i dagens Ålandstidning och redovisas i tisdagens tidning. De är inräknade i spelet.

Nu väntar spännande finalspel mot FC Honka om att komma ut och spela i Europa League-kvalet nästa sommar. Det är dubbelmöte med hemmamatch på onsdag den 30 oktober kl. 18.30 och retur i Esbo på söndag kl. 13.00.

Välkomna till Wiklöf Holding Arena på onsdag 18.30 och hjälp Grönvitt till en plats i Europa!